SERVICII SUPLIMENTARE

GS1 Romania sustine proiectul de Sincronizare a Datelor Master de Calitate pe diverse cai, incepand cu proiectarea upgradarilor platformei GS1RO NDP, promovarea ei in mediul economic romanesc pentru a crea sinergia necesara unei exploatari optime, continuand cu servicii de inrolare si asistenta a  utilizatorilor, si mai ales de control al calitatii datelor inregistrate si sincronizate in cadrul platformei.

Serviciul asigurat de echipa GS1 de control a calitatII datelor, GS1 Data Exchange,  consta in procedura de verificare a parametrilor masurabili, prin captura datelor din mediul fizic si compararea rezultatelor cu valorile datelor inregistrate in baza de date a platformei si se finalizeaza prin acordarea unui status privind conformitatea datelor pentru produsele analizate.   

Colectarea datelor prin inspectie fizica se refera la elemente precum: denumirea si descrierea produsului, clasificarea, identificatorul GTIN, greutate si dimensiuni (in acord cu regulile GDSN de masurare a ambalajelor), alte informatii prezente pe eticheta / ambalajul produsului si, nu in ultimul rand, Imaginile produsului.

Ca urmare GS1 Data Exchange sprijina furnizorii in procesul de asigurare a calitatii datelor prin servicii suplimentare, la cerere, prestate cu ajutorul unor echipamente profesionale:

1. Capturi de imagini 360 0  ale produselor ambalate

Fotografiile profesionale cresc valoarea produselor. Fotografia unui produs vorbeste publicului tinta, capteaza atentia consumatorului formand primele impresii, cu efect puternic asupra cresterii valorii magazinului online si asupra deciziei de cumparare.  Vizitatorii sunt atrasi in special de elementele vizuale care imbunatatesc sansele sa ramana pe pagina si sa exploreze site-ul.

Fotografiile de produs, realizate cu  echipamentul nostru profesional ScanCube 308, satisfac cerintele platformei de sincronizare a datelor master GS1RO NDP,  imbogatind continutul de informatii despre produs.

Echipamentul nostru realizeaza Fotografii 3600  fin diferite unghiuri, cu fundal perfect alb sau transparent si retusare / corectie a culorilor, surprinzand calitatea produselor si detaliile de pe eticheta.

Imaginile se livreaza in cloud in cateva ore de la primirea produselor, cu posibilitatea de descarcare in formate optimizate, de inalta rezolutie (JPEG/GIF/PNG). Imaginile capturate si furnizate corespund StandardulUI GS1 pentru imagini (link)

Produsele sunt asigurate pe toata perioada in care se afla in gestiunea noastra.

Tarif

Set 5 imagini  + 1 imagine 3600  : 10 Euro/set  pret fara TVA

2. Masuratori ale ambalajelor produselor

Masuratori ale ambalajelor produselor

Datele logistice sunt foarte importante atat in zona de transport si depozitare, cat si pentru prezentarea la raft a produselor. Modalitatea de masurare este de asemenea una standardizata pentru a avea o intelegere comuna a elementelor dimensionale intre diferiti parteneri comerciali. Noi efectuam masuratori ale produselor corespunzator Ghidului GDSN de masurare a produselor (link)

Tarif

Masuratori dimensionale (latime, adancime, inaltime) + greutate bruta: 10 Euro/produs pret fara TVA

Provided by: