QA pre-înregistrare

GLN este un cod unic global, alocat de catre Asociatia  GS1, tuturor companiilor, locatiilor, departamentelor functionale

GS1 este organizatia globala de standardizare care aloca si gestioneaza identificatori unici in plan global ai produselor, companiilor, locatiilor, serviciilor, mijloacelor fixe, documentelor, etc

Platforma isi propune sincronizarea datelor corecte, complete, autentice, standardizate si in timp util intre partenerii comerciali. O conditie esentiala pentru a asigura astfel de date, pe care le numim date de calitate, o constituie identificarea unica in plan global a companiilor si a produselor, inclusiv intreaga ierarhie a acestora. Alocarea identificatorilor unici GS1 nu poate fi realizata decat de catre organizatiile nationale GS1.

Serviciul oferit prin platforma GS1RO NDP necesita incheierea unui contract separat de contractul de licenta GS1. Serviciul este disponibil numai  membrilor GS1 si se activeaza din platforma CODALOC a GS1 Romania, dupa semnarea contractului aferent acestui serviciu.

GS1 Romania aloca si gestioneaza identificatorii unici pentru produse si companii/locatii, ce reprezinta date de referinta in platforma. Serviciul oferit prin platforma include sincronizarea datelor intre partenerii comerciali, controlul calitatii datelor inregistrate in platforma, asistenta la inregistrarea datelor, toate aceste servicii fiind asigurate de compania suport a GS1 Romania, GS1 DataExchange.

Daca sunteti membru GS1, accesati contul din CODALOC de unde aveti posibilitatea sa solicitati activarea serviciului GS1RO NDP, primirea si semnarea contractului pentru acest serviciu cu GS1 Data Exchange si primirea facturilor pentru serviciul prestat.

Utilizatorul se logheaza in platforma GS1RO NDP (LOGIN PLATFORMA) si acceseaza contul sau din platforma.

Din contul sau in platforma, utilizatorul poate actualiza datele de cont

Da, din partea unei companii pot exista mai multe conturi de utilizator. Fiecare utilizator are user si parola diferite

Primul cont creat este cel de administrator in platforma din partea companiei furnizoare, iar acesta poate crea ulterior alte conturi de utilizatori din partea companiei sale.

Provided by: