CUNOASTE WISEBAE

PENTRU REȚELE COMERCIALE

WiseBase este un sistem de management și integrare a comunicării între rețelele comerciale și furnizori în domeniul datelor privind produsele pe care le comercializează. Împreună cu tecnica și o filozofie unică, oferă un sistem de lucru, care minimizează timpul necesar pentru schimbul de date.

Oferim un ecosistem complex pentru rețelele comerciale și magazine, care facilitează cooperarea cu furnizorii în domeniul obținerii de date despre produse. Lucrăm cu retele comerciale lideri din Polonia și, împreună, construim cea mai mare bază de date la nivel național de informații și produse.

CEA MAI MARE BAZĂ DE DATE DE CARDURI DE PRODUSE

Aveți nevoie de date despre produs? Probabil că avem o mare parte din ele în baza noastră de date gata pentru a fi prelucrate in mai multe formate.

OBȚINE RAPID DATELE

Instrumentul nostru vă permite să construiți rapid o bază de date de descrieri, împreună cu furnizorii produselor pe care le vindeți.

100% DATE

Cu WiseBase, puteți obține 100% din datele de produs de care aveți nevoie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Contactați-ne pentru a obține acces nelimitat, 24/7 la baza de date cu informații despre produsele partenerilor dvs. de afaceri. Toate informațiile stocate sunt pregătite în conformitate cu standardele de comerț electronic.

Descărcați cele mai actualizate date despre produse, direct de la furnizor. În WiseBase, veți găsi materiale pe care le puteți folosi pentru a îmbogăți oferta magazinului dvs., a pune pe un site web, buletine promoționale sau alte activități de marketing.ch

Estimați spațiul necesar depozitului și costurile de expediere preconizate. Informațiile despre produsele din WiseBase conțin nu numai date comerciale, ci și logistică. Datorită acestui lucru, puteți fi mai bine pregătiți pentru colectarea unui pachet cu produse comandate magazinului.

Câștigați încrederea clienților și construiți imaginea magazinului cu descrieri atractive și exacte ale produselor. Standardizarea datelor comerciale furnizate de WiseBase va face ca magazinul dvs. să se evidențieze de multe altele pe piață și asta se va traduce într-o creștere a vânzărilor pe termen lung.

ARANJAȚI O INTALNIRE

CONTACT

E-mail: wisebase@wisebase.ro
Telefon: +40 720 061 041

Provided by:

Powered by:

WiseBase Sp. z o.o. 2023. All Rights Reserved.