WISEBASE – WISE BAZA

WiseBase este un instrument care permite furnizorilor să mențină și să împărtășească datele despre produse. Cardul de produse electronice WiseBase conține o varietate de informații utilizate în diverse locuri, cum ar fi departamentele de cumpărare, magazine online, aplicații telefonice, buletine de publicitate și multe altele.

Misiunea noastră este să minimizăm timpul petrecut pentru pregătirea și furnizarea de descrieri despre produsele necesare partenerilor dvs. comerciali.

Alegeți opțiunea de cont convenienta și înregistrați-vă cu WiseBase ca furnizor. Puteți adăuga sau solicita adăugarea de informații actualizate despre produsele livrate de dvs. Datele sunt catalogate conform standardelor de comerț electronic.
Informațiile colectate în WiseBase ajung automat la partenerii dvs. Comerciali, care le utilizează în scopuri comerciale și de marketing. Datorită WiseBase puteți fi sigur că partenerii dvs. au datele în conformitate cu toate reglementările.
Prin utilizarea WiseBase aveți acces permanent la informațiile stocate. Puteți să le actualizați, să le îmbogățiți sau să le înlocuiți imediat, informându-vă partenerii comerciali despre modificările aportate în cont. În plus, economisiți foarte mult timp.

CINE COLECTEAZA DATELE

Lucrăm cu rețele comerciale de vârf. În plus, putem transfera date oricărei entități care colaborează cu compania dvs.

Întrebări frecvente

WiseBase colectează, stochează și furnizează informații despre produse de la furnizori și le livrează către magazine. Oferim servicii complete și suport profesional în toate etapele de contact cu datele colectate în baza de date.

Colectăm date care sunt necesare pentru furnizori, clienți și operatori de magazine. Acestea sunt informații logistice și de marketing, precum și date care îi ajută pe potențialii cumpărători să decidă asupra achiziționării unui produs. Mai multe informații pe care le furnizați în faza de introducere a produsului în baza de date, cu atât mai mare este șansa de vânzare a acestuia.

Pentru a economisi timpul furnizorului, vă oferim serviciul “Asistență pentru date”. Din partea furnizorului, rămâne să furnizeze WiseBase datele stocate în tabela master și să accepte procesul efectuat de angajații WiseBase. Furnizorul poate utiliza, de asemenea, serviciul “Data Outsourcing”, care constă în încredințarea îngrijirii totale sau parțiale al produsului WiseBase. După trimiterea produsului selectat la WiseBase, echipa noastră va face pașii necesari pentru a obține produsul în baza de date. Familiarizați-vă cu lista de prețuri “Data Assistance” și “Data Outsourcing”.

Formularele WiseBase sunt pregătite în colaborare cu magazinele. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile obligatorii sunt adecvate pentru o anumită categorie de produse, astfel încât magazinul să poată prezenta în totalitate și să gestioneze eficient informațiile despre produsele dvs.

CONTACT CU DEPARTAMENTUL DE VÂNZĂRI

sales@wisebase.ro
+40 720 061 041

 

 

Provided by:

Powered by:

WiseBase Sp. z o.o. 2023. All Rights Reserved.