DESCRIEREA DATELOR ȘI INTEGRAREA

Integrarea este un proces temeinic, motiv pentru care permitem recepționarea datelor în mai multe formate și standarde. În plus față de furnizarea de API-urilor în formate JSON și XML cu multe metode, permitem exportul de link-uri, XLS, CSV, PDF și multe altele.

În cazul integrării dedicate, oferim un standard de export de date care să respecte cerințele partenerului (de ex. Utilizarea unui șablon de produs XLS existent în organizație).

METODA DE INTEGRARE DE BAZĂ

API

Disponibil ca JSON și XML. API-ul nostru standard este rapid pentru a începe și ușor de integrat. Oferim numeroase metode pentru descărcarea de date - descărcare de către GTIN, numărul de magazin, numărul de catalog, descărcarea tuturor datelor, descărcarea datelor modificate și multe altele.
MANUAL DESCARCARE DATE

PLICURI XLS

Dacă nu doriți să modificati modelul de lucru curent dar aveți nevoie de date, putem pregăti fișiere care să corespundă standardului organizației dvs.

INTEGRAREA DEDICATĂ

Integrarea dedicată este, de obicei, scrisă pentru cerințele specifice ale beneficiarului - de exemplu integrarea în conformitate cu SAP sau mai multe sisteme simultan - EDI, E-commerce, site-ul web.

Provided by:

Powered by:

WiseBase Sp. z o.o. 2023. All Rights Reserved.